SKITSKITSKITSKITSKITSKIT

allting är skiiiiiiiiiiiiiit idag. ALLT då menar jag ALLT. helvete också. är bakis och trött på jobbet heregud vill bara hem  o sova. eller spy. låter bra.

FÖRKLARING

ja de sägs ju att otur i kärlek - tur i spel, därför borde ja alltså dra tills vegas mend et borde inte bibi NO-NO hon skulle förlora stort medans jag skulle vinna ett par miljarder. det skulle nog sitta med lite pengar alltid...

VEGAS NÄSTA?


bibi är ju otrolig, har varit dumpad i 3 timmar o så hittar hon sin soulmate på flyget hem. SOULMATE?? seriöst jag försöker lappa mitt alldeles för söndriga förhållande med hjälp av lite choklad och cigaretter. slut på marlboro och marabou, och slut på mitt liv känns de som. aja bibis nya man heter i alla fall antti och är dö snygg. vad annors?

STACKARS BIBI

stackars bibi ringde nyss gråtandes från paris flygfält, tydligen hade inte semestern med jari gått som de hade tänkt sig utan de hade bråkat något så förfärligt. min lilla vän är nu påväg hem med ett tidigare fly med ett bustet hjärta. :8
ouchhh
men känner man bibi vet man att hon alltid klarar sig ur alla situationer så biib:
jari var bara helt tydligt inte den rätta för dej, better luck next time !

HALLOO HALLOO HALLOOOO

ja då sitter man här igen o fösöker komma få tiden att gå.. jävvla bibi kom tibaks från Paris nu redan! Bibi och hennes boyf Jari har tagit en romantisk semester tillsammans efter bara ett par månaders dating, gulligt va?
men samtidigt börjar jag själv sakna min richie som jag har paus med, men o andra sidan har jag en ny man i mitt liv, kanske, får se, ja ska hålla er uppdaterade jag lovar !

HELLO PUPPIES !

igår var det en rastaurang som gällde, åt en god lamm biff, medans Richie åt svamp pasta, hans favvo :p

det går lite dåligt för oss just nu, vi har väl varit så länge tillsammans och brukar aldrig gräla så när vi grälar känns det som om det är v'ärldens  största grej, vilket det naturligtvis inte är.. menmen jaa idag skall jag på en sk "baby-shower" för min väninna olivia har fårr en liten son. GRATTIS! han ska heta Maximilian(huh sånt power namn!) och jag har köpt en liten sparkdräk´t i ljusblått. den är hur söt som helst. Men hur som helst så nu skall jag åka iväg till ett möte ! ha de så bra PUSSAR. xoxo


SOMETHING'S WRONG

som sagt something's wrong..
mår super illa, har spytt -igen... GAH!
jätte trött, och har humörsvängningar.
=(

J O U !

har inte skrivit på en tid så tänkte skriva lite... jaa idag mår man inte så bra har kastat upp hela morgonen :(

tänkte setta lite eye candy in hit pga tråkigt på jobbet.

här har ni den snyggaste mannen enligt mej. ge mej hono NU!

mums!


H A P P Y

jäätte trött, o sjuka ben och egentligen inget o va glad för, men ja är endå på SUPERBRA humör!

TACK, min prins! du gör mina dagar bättre. men snart åker du iväg :(

men NU är allt bra. wohoo

S K I T !

är trött trött trött. orkar inte vara på jobbet o döööö. vill hem o sova men skall treffa carro för en kopp caffe. sknar bibii kom hit o lys upp min dag!!!!men nej hon är och campar. dö!

T R Å K I G T

har jevla tråkigt på jobbet och började fundera på en sak.. varför är det så att man alltid vill ha den man inte kan få?? eller den saken man inte kan få.. det suger. VILL HA . tillbaks till jobbet. not. ska  nog nät shoppa litegrann.

RSS 2.0